DÜZCE / MERKEZ - Yunus Emre Ortaokulu

Yunus Emre Ortaokulu

Çay Mahallesi Seyhan Caddesi No29/2 Merkez/DÜZCE
Vizyon
öğrencilerimizin;kendilerini ve sahip oldukları değerleri tanımalarına, sorumluluk sahibi, katılımcı olmalarına katkı sağlayacak, ihtiyaç duydukları bilgiye ulaşabilecek, sosyal ve sportif alanlarda ilgi ve isteklerine cevap verebilecek hayat boyu öğrenmeyi etkin kılacak bir kurum olmaktır.
Misyon
Kültürlü, milli-manevi değerlerle bezenmiş, kendisi için istediğini başkası içinde isteyen, yenilenmeye ve gelişmeye açık, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında;geçmişinden kopmadan, geleceğe ümit ile bakan, aydın, üretken, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :İkili öğretim (sabah)
Ders Başlangıcı: 08:30 Ders Bitişi : 13:30
DOĞALGAZ/ KALORİFER
Ulaşım
Okulumuz il merkezinde yer almakta olup her yere ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Çay Mahallesi Seyhan Caddesi
Okulumuz il merkezindedir.